06 - 43986460 info@psychologenpraktijknova.nl | Gozelinusbocht 64, 5531 KL Bladel

Bewezen effectief

Persoonlijke benadering

Behandeling op maat

Over mijzelf

Mijn naam is Shula Haagsma en ik ben GZ-psycholoog. Na mijn studie psychologie heb ik een aantal jaar gewerkt bij een instelling gericht op behandeling in de GB- en S-GGZ. Hierin heb ik ervaring opgedaan met alle variaties aan psychische problematiek en werkgerelateerde problematiek. Op deze werkplek heb ik o.a. een vervolgopleiding tot GZ-psycholoog gehad. Mijn droom was een eigen praktijk op te richten en ik ben daarna bijna tien jaar medeoprichter en directeur geweest van een grote psychologenpraktijk/instelling in de regio Gorinchem. Met veel plezier heb ik deze functie in die jaren gecombineerd met werken als psycholoog. De praktijk was echter zo groot gegroeid dat ik steeds minder tijd had om cliënten te zien. Uiteindelijk heb ik mijn directietaken neergelegd en besloten mij weer volledig te richten op daar waar mijn hart het meeste ligt: bij therapie en het begeleiden van cliënten. Ik vind het prettig om met al mijn aandacht er helemaal te kunnen zijn voor een cliënt. Voor mij is de start van mijn eigen praktijk in Bladel een nieuw begin. Daarom heb ik gekozen voor de naam ‘Nova’, wat in het Latijn nieuw betekent. Voor mij een nieuw begin en voor cliënten ook; een nieuw begin, nieuwe patronen, nieuw gedrag, nieuwe inzichten. Samen op weg naar een nieuw begin.

Als psycholoog ben ik betrokken, empathisch en niet-veroordelend, maar kan ik ook confronteren waar nodig, om u verder op weg te helpen. Ik ga snel naar de kern van het probleem en samen met u zoek ik de juiste route naar uw herstel. De basis van mijn therapieën is cognitieve gedragstherapie, welke wetenschappelijk bewezen één van de meeste effectieve therapieën is. Daarnaast maak ik graag gebruik van EMDR, schematherapie en EFT. Mijn behandelingen zijn op maat, samen bepalen we de route naar uw herstel.

 

Ik heb een hele prettige ervaring gehad met Shula. Vooral haar rust bracht mijzelf rust en overzicht in een turbulente tijd. Samen hebben wij de route naar mijn herstel opgezet, ik voelde hier een fijne samenwerking in: de professionele visie van Shula gecombineerd met mijn behoeften en wensen. De behandeling was heel prettig, soms ook wel pittig maar in moeilijke tijden heb ik mij enorm gesteund gevoeld door Shula; zij past zich aan naar het tempo wat je aan kunt. Ze is empatisch, meelevend, maakt dingen helder en zij is analytisch scherp en kan goed confronteren wanneer ik dat nodig had, zodat ik niet in mijn oude patronen bleef hangen. Ik ben inmiddels weer klachtenvrij en een gelukkig mens. Shula heeft me enorm geholpen en ik raad haar dan ook zeker aan!