06 - 43986460 info@psychologenpraktijknova.nl | Gozelinusbocht 64, 5531 KL Bladel

Bewezen effectief

Persoonlijke benadering

Behandeling op maat

Meld u aan bij Psychologenpraktijk Nova

De eerste stap is om u zich via onderstaande link aan te melden, zodat uw gegevens en hulpvraag aanwezig zijn. Dan neem ik met u contact op voor het maken van een intakegesprek en vervolgafspraken. Houdt u er rekening mee dat de wachttijd momenteel 8-10 weken bedraagt.

Psychologenpraktijk Nova werkt samen met 1nP. Door deze samenwerking heeft Psychologenpraktijk Nova contracten met alle zorgverzekeraars, wat betekent dat uw behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraar, vanuit het basispakket. 1nP verzorgt het administratieve gedeelte. U kunt zich via de website van 1nP aanmelden voor behandeling bij Psychologenpraktijk Nova.

Vanwege de hoeveelheid aanmeldingen en de zomervakantieperiode is er een tijdelijke aanmeldstop. Indien u vragen heeft kunt u Psychologenpraktijk Nova bereiken op het contactnummer.

Als u in de eerste stap heeft gekozen voor GB-GGZ of S-GGZ en mijn naam (Haagsma) heeft ingevuld, krijgt u een kaart te zien met daarop een rode stip. Als u daarop klikt, verschijnt de RVE Eindhoven. Dit is de intervisiegroep waartoe ik behoor. Als u hierop klikt komt u op de pagina waarop u op mijn naam en foto kunt klikken. Daarna kunt u verder met de aanmelding.